Κυριακή 16 Μαΐου 2010



Τα πτηνά που απεικονίζονται στις εικόνες υπαρχουν στο αττικο ζωολογικο παρκο στην Αθηνα για οποιον ενδιαφερεται.Πραγματικα μιλαω, ειναι πολυ πιο εντυπωσιακα απο κοντα , παρα να τα βλεπεις απο τις εικόνες..Τις εικόνες δεν τις εκανα download από κανένα site αλλά τις τραβιξα με τη φωτογραφικη μου μηχανή, μια φορά που ειχα παει με τους φίλους μου..Ηταν τέλεια και πιστεψτε με, αυτα που θα δείτε εκει δεν περιγραφονται με λόγια...ΤΈΛΟΣ..!!!!!

3 σχόλια:

  1. Αυτη την αναρτηση την εγραψα με αφορμή μια αλλη αναρτηση του συνονοματου διαδικτυακου μου φιλου Ανδρεα που και αυτη βασιζοταν σε μια εκδδρομη που εκανε ο Ανδρέας στο ζωολογικο παρκο στη Καρδίτσα..!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλώς σε βρήκα συνονόματε ! είναι ωραία να μοιράζεσαι φωτογραφικό υλικό με τις στιγμές της ζωής, χάρηκα που σε γνώρισα διδικτυακέ μου φίλε θα τα λέμε από εδώ και πέρα να είσαι πάντα καλά.

    Ανδρέας Κόρκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ με κάθε τί που ειπες αγαπητέ μου φίλε Ανδρέα..έχεις πραγματικα δίκιο, ειναι πολυ ωραίο να μοιράζεσαι φωτογραφικό υλικό με τις στιγμές τις ζωής....Σε φιλω διαδικτυακέ μου φίλε, τα λέμε κάποια αλλη στιγμη..!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή